Sie Gubba venter på mer øl

Her lukter det både allsang og god stemning, men problemet er at gutta er tomme for drikke. Hva gjør man da? Jo, man ringer en venn som sender over mere!

Fredag 15. april er Sie Gubba ute med sin nye singel «Venter På Mere Øl». Her har du en kvalitetssterk trønderrock låt med gjennomgående organisk innspilling hele veien. I tillegg til allsang rykker det godt i dansefoten her. Om festen ikke er god nok fra før, vil denne låta sørge for å få opp stemningen!

Sie Gubba har over 60 millioner streams, og er utvilsomt et av landets største og mest-turnerende band. Som følge av pandemien har deres 25 års-jubileumsturné blitt utsatt til i år, og gutta derfor har en haug av spillejobber som står i vente!

Låta har sperrefrist til 15. april. Ta kontakt for mer info eller om du ønsker et intervju med Sie Gubba. Pressekontakt: Charlotte Sofie Bergesen +47 478 93 871, charlotte@tylden.no