Sie Gubba med nytt album! Fokuslåt: «Langtur»

Trønderbandet gjør seg klar for langtur over hele landet etter nedstengningen!

Sie Gubba har vært mye i studio under pandemien, og de har brukt tiden godt. Den 29. oktober er det endelig klart for albumslipp!  Deres nye plate «Langtur» er en skikkelig opptur! Bandets 13. studioalbum er det beste Sie Gubba har laget så langt, denne gang med et litt mer rocka uttrykk enn tidligere.

Sie Gubba feiret nylig 25 år som band, og den hardtarbeidende gjengen har opplevd stor suksess og har mye å se tilbake på. Blant annet har de oppnådd godt over 10 millioner streams og har solgt over 200 000 fysiske plater. Det populære bandet har sin opprinnelse i Sør-Trøndelag, og er utvilsomt et av landets største og mest-turnerende countryrock-band!

Albumet «Langtur» er spilt inn i en bygning med historisk sus, nemlig den gamle statsministerboligen på Ler i Melhus. Sammen med den velkjente produsenten Per Borten, har Sie Gubba laget en plate som inneholder alt fra fengende og rocka låter, til solide panserballader! Om kort tid legger bandet ut på en etterlengtet turné. De har savnet fansen, og vi vet at fansen har savnet dem også! Det er på en scene dette bandet virkelig hører hjemme!

Ta kontakt for intervju! Albumet har sperrefrist til slippdato 29/10.
Pressekontakt: Ronnie Klaussen, +47 408 53 248, ronnie@tylden.no